Wintersolden zorgt voor meer Belgische online klanten

Uncategorized

0 Reacties

wintersolden

Hoe Wintersolden zorgt voor meer Belgische online klanten in 2017

In dit artikel lezen wij hoe wintersolden zorgt voor meer Belgische online klanten, de eerste soldenperiode van 2017 is vandaag van start gegaan en volgens kortingswebsiteFlipit België is er reeds een aanzienlijke groei in online shoppers te constateren. De Belgen zoeken in vergelijking met de zomersolden van 2016 met 27% meer naar online solden kortingen in webshops. Deze trend voorspelt voorlopig niets dan goeds voor de Belgische webshops deze soldenmaand.

wintersolden
Deze native abaca bags kan je vinden op http://kerstwebwinkels.nl/advertenties/abaca-damestassen/

De solden lijken online voor velen overbodig, daar webshops vaak een permanente outletsectie hebben. Het verschil zit dan ook voornamelijk in de grootte van de korting en van de collectie. Tijdens de soldenmaand lopen kortingen veel hoger op en zijn ze tevens geldig op het volledige online aanbod. Hét grote voordeel van online shoppen, is dat je met behulp van kortingscodes een extra korting kan krijgen bovenop de soldenafprijzingen. Deze kortingscodes zijn enkel geldig in de webshops en niet in de fysieke filialen. Een andere gunstige bijkomstigheid is dat het assortiment bijna onuitputbaar is, terwijl de meest voorkomende kledingmaten na de eerste soldendagen meestal al uit de rekken zijn verdwenen.

Ecocheques

Traditioneel genieten de modewebwinkels het meeste populariteit tijdens de soldenperiodes. Dat is ook deze soldenperiode niet anders. In vergelijking met de zomersolden, zijn bepaalde categorieën wel meer in trek tijdens de wintersolden. Zo wordt er meer gezocht naar producten die men met ecocheques aan kan kopen. Uit gebruikersanalyse blijkt januari een maand te zijn waarin mensen tevens vooral van korting willen profiteren bij grotere aankopen, zoals wasmachines of koelkasten.

Reizen

Ook heeft de winterdip blijkbaar bij velen zijn effect, want reisorganisaties doen deze maand flink profijt. Het is minder bekend onder het grote publiek, maar eveneens reisbureaus nemen deel aan de solden. Je krijgt behoorlijk wat vroegboek- of lastminutekorting én in vele gevallen kan je rekenen op een kortingscode voor uw zon- of wintersportvakantie.

Meer over dit onderwerp valt hier te lezen.

Bron van dit artikel: nl.metrotime,be

 

 

Over Annalyn Simon Mungra

Internet affiliate marketeer

Gesponserde advertenties

Leave a Reply

 

 
Top